900 hadir Malam Mahabbah UMP - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 13 Okt. - Kira-kira 900 orang hadir pada program Malam Mahabbah Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diadakan di kampus universiti berkenaan di Gambang di sini malam kelmarin.