300 pelajar lepasan SPM daftar di UMP - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 4Julai-Seramai 300 pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang berjaya melanjutkan pengajian peringkat diploma di Universiti Malaysia Pahang (UMP) mula mendaftar di universiti itu, di sini baru-baru ini.