17 pelajar sertai UMP Star 11 - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
KUANTAN 1 Mac - Penuntut yang menyertai program Teknologi, Akademik dan Penyelidikan di Shanghai, China bermula 3 hingga 11 Mac ini diharap memanfaatkan peluang diberikan oleh Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi menguasai ilmu tersebut.