Ayah dan tiga anak terima diploma di UMP - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 12 Okt. - Tiada ungkapan yang dapat diluahkan oleh Abdul Rahman Zainal Abidin,50, apabila dia bersama tiga anaknya berjaya menerima diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kesembilan di sini hari ini.