700 mahasiswa UMP berbuka bersama ksu kpt - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2012)
KUANTAN 31 Julai- Seramai 700 mahasiswa Universiti Mahasiswa Pahang (UMP) menyertai Majlis Iftar dan Sahur bersama Ketua Setiausaha Kementerian Pengajian Tinggi(KPT),Datuk Ab.Rahim Md.Noor baru-baru ini.