4 beranak terima diploma serentak - Halim, Mat Ali (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kuantan: Tiada ungkapan boleh menggambarkan kegembiraan bapa apabila menerima diploma bersama tiga anak lelakinya pada majlis Konvokesyen Ke-9 Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini, semalam.