Pelajar cemerlang sedih terima anugerah tanpa kehadiran ibu bapa - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 11 Okt. - Tiada apa yang lebih bermakna bagi seorang graduan apabila ibu bapa hadir menyaksikan menerima ijazah di majlis konvokesyen selepas bertungkus-lumus menamatkan pengajian.