UMP jayakan Kem Interaksi Pemimpin Muda di Kelantan - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
KUANTAN 28 Jan. - Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Kem Interaksi Pemimpin Muda dengan melibatkan sebanyak 145 murid Sekolah Kebangsaan (SK) Jambu Lawar di Machang, Kelantan