'Berbudi kepada masyarakat' - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 11 Okt. - Setiap graduan perlu memupuk kesedaran dan keinsafan yang tinggi untuk kembali berbudi kepada masyarakat selepas memperoleh kejayaan.