Teka-teki final kian memuncak - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Putrajaya: Debaran 30 finalis dalam tiga Kategori Individu semakin berdegup kencang menjelang keputusan akhir pertandingan Anugerah Ikon Varsiti BH 2013, 27 Februari depan.