Semat impian terima anugerah bersama rakan - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2014)
Kuantan: "Saya tidak menyangka, bukan saja memperoleh keputusan cemerlang, malah lebih manis menerima anugerah khas bersama-sama rakan karib," kata Mohd Fathil Mohd Ismail (gambar), 23, penerima Anugerah Pingat Diraja (Pingat Diraja Cemerlang) pada Majlis Konvokesyen Ke-9 Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini,semalam.