Dua sahabat terima pingat diraja - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN - Hasrat dua rakan karib untuk berjaya dengan cemerlang dalam pelajaran bagi mengubah nasib keluarga masing-masing akhirnya tercapai apabila menerima Anugerah Pingat Diraja (Pingat Diraja Cemerlang) pada Majlis Konvokesyen ke-9, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini semalam.