120 mahasiswa Fakulti Teknologi UMP meriahkan Program Ramah Mesra Bersama Industri - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2014)
KUANTAN 21 Jan. - Seramai 120 mahasiswa Fakulti Teknologi Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir memeriahkan Program Ramah Mesra Bersama Industri Sempena Makan Malam Penuntut Akhir fakulti tersebut di Hotel Sri Manja, di sini baru-baru ini.