Galeri UMP pamer sejarah kecemerlangan universiti dibuka untuk umum - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 8 Okt. - Galeri Universiti Malaysia Pahang (UMP) dibuka untuk pengunjung luar hari ini sempena majlis konvokesyen kesembilan yang berlangsung pada Sabtu dan Ahad ini.