UMP anjur Expoconvo 2014 dari 8-12 Oktober - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 2 Okt. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Kumpulan Utusan sekali lagi bekerjasama menganjurkan Expoconvo 2014 sempena Majlis Konvokesyen UMP kesembilan yang akan diadakan di kampus universiti itu di Gambang dan Pekan dekat sini, bermula Rabu ini hingga 12 Oktober ini.