UMP perluas kerjasama - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kuala Lumpur: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai dua memorandum perjanjian (MoA) dengan Muscat College, Oman dan German-Malaysia Institute (GMI) bagi mengukuhkan hubungan kerjasama akademik dan penyelidikan.