Tiga projek masa depan - Mohd Rafi, Mamat (Kumpulan New Straits Times Press, 2014)
Tiga projek mesra alam dipertandingkan pada Festival Anugerah Pencipta Sedunia (WIAF) di Korea Selatan baru-baru ini, membawa tuah kepada pensyarah Fakulti Kejuruteraan Awam dan Sumber Alam Universiti Malaysia Pahang (UMP) Abdul Syukor Abd Razak apabila berjaya menerima anugerah 'World Inventor Grand Order of Merit'.