Komersial bidang automatif, teknologi hijau - Shahrinnahar, Latib (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 26 Ogos - Universiti Malaysia Pahang (UMP) komited menjalinkan penyelidikan serta pengkormesialan dalam bidang automatif dan teknologi hijau yang berupaya membantu negara mengurangkan kebergantungan terhadap penggunaan bahan api fosil.