UMP rangkul pengiktirafan pada Anugerah Buku Negara - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2014)
KUANTAN 14 Jan - Buku terbitan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bertajuk Daing Nasir - Universiti: Watak, Budaya dan Citra mendapat pengiktirafan pada Anugerah Buku Negara 2013 bagi kategori Anugerah Industri Buku Umum Terbaik (Pentadbiran), baru-baru ini.