UMP anjur pameran inovasi dan teknologi hijau - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 24 Ogos - Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Pameran Inovasi dan Teknologi Hijau (IGE 2014) yang berlangsung pada Selasa ini bertempat di Hotel Swiss Garden di sini.