UMP anjur persidangan antarabangsa - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 12 Ogos - Fakulti Sains Teknologi Industri, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan 'Persidangan Statistik Antarabangsa Kedua' bertempat di Hotel M.S Garden, di sini selama tiga hari bermula hari ini.