300 lanjut pengajian peringkat diploma di UMP - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Kuantan 5 Ogos - Sebanyak 300 pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang berjaya melanjutkan pengajian peringkat diploma di Universiti Malaysia Pahang (UMP) mula mendaftar di universiti itu di sini baru-baru ini.