UMP terima kunjungan NBAQ Kuwait - Mohd Saiful, Mohd Sahak; Mimi Rabita, Abdul Wahit (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan delegasi badan pengiktirafan program akademik, National Bureau for Academic Accreditation & Education Quality Assurance (NBAQ) Kuwait bagi meningkatkan pengambilan pelajar antarabangsa di Kuwait untuk mengikuti pengajian di peringkat ijazah pertama di Universiti Malaysia Pahang.