Usaha lahir modal insan kelas pertama - Rosniza, Mohd Taha; Basir, Zahrom; Muhamad Reza, Muhsain; Sarah Aina, Shawal (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Anugerahkan Ikon Varsiti BH, antara contoh sokongan sektor swasta yang diperlukan bidang pengajian tinggi negara ke arah menghasilkan modal insan kelas pertama.