Karnival sukan UMP-media erat hubungan melalui aktiviti riadah - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Kuantan 19 Jun - Lebih 100 warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan pengamal media di negeri ini menjayakan Karnival Sukan UMP-Media yang berlangsung di kompleks sukan universiti itu di sini baru-baru ini.