UMP, Kolej KLIA tandatangani MoU - Syah Hairizal, Kamarul Arifin (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2015)
KUANTAN 7 Jan. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama Kolej Professional dan Pengurusan KLIA (Kolej KLIA) menandatangani memorandum persefahaman (Mou) bagi meluaskan jaringan kerjasama dalam bidang keselamatan serta kesihatan pekerjaan.