Umpan tiruan bunuh anai-anai - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2014)
Kejayaan menghasilkan sejenis umpan tiruan Pisoptera daripada tandan kosong kelapa sawit bagi membunuh anai-anai menjadi perintis usaha memperluaskan produk mesra alam itu.