Lebih 600 sertai larian amal Universiti Malaysia Pahang untuk bantu anak yatim - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Kuantan 3 Jun - Lebih 600 peserta dalam kalangan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama dengan anak-anak yatim mengambil bahagian dalam program Larian Amal Penyayang di sekitar kampus UMP Pekan, baru-baru ini.