UMP cemerlang penyelidikan dan penerbitan - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) cemerlang dalam penyelidikan dan ilmiah yang dapat dimanfaatkan bersama masyarakat di negara ini ke arah usaha dalam memperkasa pencapaian universiti melalui penyelidikan, kreativiti dan inovasi.