Kuasai bahasa inggeris menerusi PIE - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Seramai 87 pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) meningkatkan penguasaan bahasa inggeris menerusi Program Intensif Bahasa Inggeris (PIE) sebagai persediaan menyambung pengajian peringkat ijazah sarjana muda dan pascasiswazah, baru-baru ini.