Beri peluang imam, siak lanjut pelajaran - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2015)
Kuantan: Pihak pengurusan masjid di negeri ini termasuk imam, siak dan bilal digalak menyambung pengajian bagi memantapkan lagi industri itu.