Empower ECER setiap daerah - Shahrinnahar, Latib (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Kuantan 15 April - Kerajaan negeri berhasrat memperluaskan pelaksanaan Program Empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) kepada setiap daerah di seluruh negeri bagi meningkatkan prestasi akademik pelajar luar bandar.