Pencapaian memberangsangkan - Nurul Zaila, Mohd Yahir (Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2014)
Kuantan - Program Empower Wilayah ekonomi Pantai Timur (ECER) Mahkota atau (Empower ECER Mahkota) berjaya mencatat pencapaian memuaskan apabila seramai 107 pelajar memperoleh keputusan cemerlang dalam peperiksaan penting yang diduduki.