UMP jalin kerjasama MSSA, CIDB - Syah Hairizal, Kamarul Arifin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kuantan 15 April - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalin kerjasama dengan Persatuan Keluli Struktur Malaysia (MSSA) dan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) bagi meningkatkan prospek pembangunan sumber manusia, akademik, penyelidikan dan latihan dalam industri tersebut.