Kit antihisteria UMP bukan cari untung - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Kuantan: Kit Antihisteria yang diperkenalkan sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) sudah terbukti kemampuannya