Kembara UMP bersama dengan artis, media - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Raub: Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil pendekatan berbeza dalam penganjuran kegiatan khidmat masyarakat apabila memilih destinasi pelancongan, Bukit Fraser sebagai lokasi Program Kembara Pahang Fm bersama dengan UMP, di sini, baru-baru ini.