Sapura Industrial, UMP jalin kerjasama - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd, 2010)
KUALA LUMPUR - Pengeluar alat ganti automotif Sapura Industrial Berhad (SIB) telah mengorak langkah dalam pembangunan modalinsan apabila menandatangani perjanjian dengan Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk bekerjasama dalam bidang teknologi tinggi.