Hasil penyelidikan dua tahun guna kaedah sains, perubatan Islam; UMP cipta kit antihisteria - Mohd. Turmadzi, Madun (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
PUTRAJAYA - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melangkah setapak lagi dalam bidang inovasi apabila mencipta kit antihisteria yang mampu menyembuhkan individu yang dirasuk makhluk halus menggunakan kaedah sains dan perubatan Islam.