UMP cipta kit antihisteria halau setan - Ainul Fatihah, Mansor (Kumpulan New Straits Times Press, 2015)
Hasil kajian mengenai kejadian histeria di beberapa institusi pengajian dan jabatan kerajaan termasuk kejadian di Hospital Serdang, Selangor berikutan jururawat ternampak kelibat doktor tanpa kepala, Universiti Malaysia Pahang (UMP), semalam memperkenalkan kit menghalau makhluk halus.