UMP, PahangFM dekati komuniti - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Kuantan 1 April- Lebih 60 penuntut dan warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Radio Televisyen Malaysia (RTM) Pahang turun padang menjayakan Program Kembara Pahang FM di Bukit Fraser, Raub dekat sini baru-baru ini.