Kit halau makhluk halus; kit antihisteria UMP rawat gangguan makhluk halus - Noor Atiqah, Sulaiman (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan kit antihisteria yang dapat membantu merawat gangguan makhluk halus yang sering dialami pelajar.