Pameran inovasi tarik minat media - Diyanatul Atiqah, Zakarya (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Segerombolan demi segerombolan pelajar menjelajah setiap ruang pameran untuk menyaksikan produk-produk inovasi di Ekspo Teknologi Malaysia (MTE) 2014. Acara tersebut berlangsung selama tiga hari bermula 20 Februari lalu, di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur.