Bank Islam catat keuntungan RM683j - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2014)
Kuantan: Bank Islam Malaysia Berhad (Bank Islam) mencatatkan keuntungan sebelum cukai dan zakat berjumlah RM683 juta bagi tahun kewangan berakhir Disember 2013.