Laba Bank Islam meningkat RM82.7j - Nik Sukry, Ramli (Berita Harian Sdn. Bhd, 2014)
Bank Islam Malaysia Berhad (Bank Islam) mencatat keuntungan sebelum cukai dan zakat RM683 juta bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2013, meningkat 13.8 peratus atau RM82.7 juta daripada 2012 yang disandarkan kepada pendapatan RM2.2 bilion.