Gangguan emosi punca histeria - Rashiqah Ilmi, Abdul Rahim (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
Sekitar tahun 2011, dilaporkan pelajar di sebuah sekolah di Bandar Baru Bangi, Selangor dan sebuah sekolah di Temerloh, Pahang ternampak makhluk mengerikan di sekitar kawasan sekolah sehingga berlaku histeria yang hampir mengancam nyawa dan keselamatan pelajar.