Teroka keunikan Mexico - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Seramai 20 pelajar Malaysia menimba pengalaman belajar dan meneroka peninggalan sejarah di sini, bersempena dengan Program Mobiliti Antarabangsa Malaysia-Mexico (MPMEX) yang julung kali diadakan baru-baru ini.