Prestasi antarabangsa kriteria pilihan - Mohd Rafi, Mamat (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Pencapaian cemerlang di peringkat antarabangsa menjadi kelebihan kepada atlet petanque, Mohammad Syahir Syahmi Hassan dan Laylatun Qadrina Amrizal dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ahad lalu.