Hari terbuka UMP pada 5, 6 Mac - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Kuantan 25 Feb.- Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan mengadakan hari terbuka selama dua hari padan 5 dan 6 Mac ini di Kompleks Sukan universiti itu di Kampus Gambang di sini.