Jelajah info usahawan ke setiap daerah - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2014)
Kuantan: Program Jelajah Informasi Keusahawan yang menghimpunkan 40 agensi kerajaan, akan diadakan di setiap daerah bermula awal bulan depan bagi menggalakkan orang ramai terbabit dalam bidang perniagaan dan perusahaan, sekaligus meningkatkan sumber pendapatan mereka.