Pulihara tapak penemuan sebagai khazanah - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2014)
Kuantan: Kerajaan Pahang akan memelihara tapak penemuan fosil gigi dinosaur 'spinosauridae' sebagai khazanah dan kemudian membangunkannya menjadi pusat pelancongan terkemuka.